Kamis, 16 Mei 2013

Puisi untuk Bu Maemunah



KANGGO SOBAT NUBARIS PAANGGANG
(IBU MAEMUNAH)

Pileuleuyan sobat.........
Mun urang emut  kapungkur
Nuju jaman sahuap lingkung
Nu sakitu geuning layeutna
Kabingah sareng kasedih,
Urang sasarengan ngajalannana
Kiwari tos cunduk kana waktu
Tos ninggang kana mangsana
Urang kudu papisah
Nanging sok sanajan urang paanggang
Paanggang sakadar jasad,
Janji pasini pasti ngajadi
Tali batin moal aya nu sanggup misahkeun urang
Pileuleuyan sobat......
Mugia ginanjar sapapaosna
Urang silih dungakeun tikatebihan
Iyeu sakedik tawis soca ti sakola sinareng barudak
Tawis pangiket duduluran
Pangiket salalawasna....Amiiin
Pileuleuyan......sobat
Sapunyere pegat simpay,
Paturay nu yakin urang tangtos patepang deui....

                                                                                                                                                                              ( TOTO )

Kamis, 13 Desember 2012


Hari dan tanggal               : Kamis, 22 November 2012
 Kegiatan Lomba Gerak Jalan memperingati HUT PGRI


Add caption
Tanggal 18 September 2012
Kegiatan Sikat Gigi bersama